Spyshots: snellere Mercedes AMG GT met spoiler

Spyshots: snellere Mercedes AMG GT mét spoilerDe opvolger van de Mercedes SLS AMG moet nog voorgesteld worden, maar toch duiken er al foto’s op van een bijzonder testexemplaar met enkele opmerkelijke wijzigingen.

De mediacampagne van Mercedes omtrent de komst van hun nieuwste sportwagen, de AMG GT, maakt veel kans om diverse prijzen binnen te halen op internationale reclamebeurzen. Wij kijken gewoon reikhalzend uit naar een eerste kennismaking. We hadden ook al een reeks spyshots, officiële beelden van het interieur, de soundtrack en diverse teasers om de hype wat te vergrootten!

Maar nu duikt een nieuw testexemplaar van de Mercedes AMG GT op met grotere verluchtinggaten vooraan, grotere remmen en een vaste spoiler achteraan. Mogelijks hebben we hier te maken met een hardcore Black Series variant of een track only GT3 uitvoering, al is dat wel zéér vroeg en dus minder aannemelijk. Gezien de AMG GT alreeds in twee smaken werd aangekondigd – 450 pk en 510 pk – zou het ook verwonderen dat er nog een derde mogelijkheid in de orderboeken zal komen te staan. Een optionele aerodynamische upgrade onder het mom van een Performance variant lijkt wel heel wat kans te maken.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...