Een Jaguar F-Type Coupe met 4 deuren, kan dat?

Een Jaguar F-Type Coupé met 4 deuren, kan dat?Momenteel kan bij Jaguar kiezen uit een beeldschone F-Type Coupé en Cabrio, maar wat als je ook voor een vierdeurs coupé zou kunnen kiezen?

Deze impressie van een vierdeurs F-Type Coupé komt van Theophilus Chin die ons wel vaker weet te bekoren met digitale previews van wat we – al dan niet – mogen verwachten in de nabije toekomst. Door het toevoegen van een setje extra deuren achteraan en het inkorten van de voorste exemplaren stijgt de praktische waarde van deze Jaguar met rasse schreden, al is de hoofdruimte achteraan waarschijnlijk niet van de meest royale.

Het ziet er dus naar uit dat het bij één digitaal exemplaar zal blijven, al kunnen de Britten hun succesverhaal nog gaan uitmelken en bijvoorbeeld nog met een Shooting Break variant komen. Momenteel gaat de aandacht nog even naar de ontwikkeling van de nieuwe XE sedan maar erna mogen we een F-Type Cabrio R, een viercilinder en een beperkte serieproductie van de Project 7 verwachten!

Lees hier onze rijtest met de Jaguar F-Type Cabrio en F-Type Coupé!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...