Dit is de nieuwe Volvo XC90

Dit is de nieuwe Volvo XC90Iets vroeger dan initieel gepland krijgt de wereld de nieuwe Volvo XC90 te zien.

De internationale pers is momenteel verzameld in Zweden voor de feestelijke onthulling van de nieuwe XC90, al duiken deze foto’s net iets te vroeg het internet op. Op het laatste moment moet je het beeldmateriaal wel beschikbaar stellen en dan is het bijzonder moeilijk om een snelle en ongecontroleerde verspreiding tegen te gaan, al krijg je op deze manier wel een unieke buzz.

We krijgen visueel een bijzonder stoer geheel met heel wat verwijzingen naar het beeldschone concept van vorig jaar. Op alle mooie woorden en cijfermateriaal moeten we nog even wachten op een bericht van Volvo België, al kregen we al officiële beelden van het interieur, het motorenpallet en een reeks spyshots.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...