Video: Vettel scheurt in de Infiniti Q50 Eau Rouge rond Spa-Francorchamps

Video: Vettel scheurt in de Infiniti Q50 Eau Rouge rond Spa-FrancorchampsGisteren kregen we nog rijles van Hamilton, vandaag helpt Sebastian Vettel ons rond Spa-Francorchamps in een Infiniti Q50 Eau Rouge prototype!

Nu het Formule 1 circus neergestreken is in de Ardennen om zich een weekend volledig te vergrijpen aan het mooiste circuit van wereld draaien de marketingdiensten op volle toeren. Om de Infiniti Q50 Eau Rouge wat toepasselijk te promotoren gingen zowel Sebastian Vettel (F1), Parker Kligerman (NASCAR piloot) en Pan Xiaoting (snooker) zich even uitleven op het 7,01 kilometer lange circuit. Het zal je niet verwonderen dat de beste tijd door Vettel werd behaald, al waren zijn barslechte weersomstandigheden te omschrijven als “typisch Belgisch zomerweer”.

Officieel is de snelle Q50 Eau Rouge nog een prototype en wordt er nog altijd nagedacht over een serieproductie, al kan Infiniti na de vele investeringen op zowel het gebied van ontwikkeling en marketing niet anders dan op de proppen komen met een dergelijke high performance model. De kracht is afkomstig van een 3.8-liter V8 die maar liefst 560 pk weet te genereren, het prijskaartje zou daartegen mogelijks onder de €100.000 duiken. Of Nissan deze interne concurrentie voor hun GT-R graag ziet komen is niet duidelijk, al heeft hun luxedochter misschien wel zo’n verzetje nodig om zich meer in de picture te plaatsen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...