Spyshots: BMW 6-Reeks Coupe (F13) facelift

Spyshots: BMW 6-Reeks Coupé (F13) faceliftDe heren bij BMW zijn druk bezig met het uitbreiden van hun gamma, al vergeten ze de bestaande modellen ook niet. Zo werd de 6-Reeks Coupé gespot met een kleine laag camouflage wat wijst op een nakende facelift!

Al zal die nieuwe BMW 6-Reeks waarschijnlijk moeilijk te onderscheiden zijn van het huidige model, aan de buitenzijde verwachten we dan ook niet meer aanpassingen dan nieuwe LED lichtblokken voor- en achteraan, een nieuw radiatorrooster aan de zijkant en een voorbumper die terug in de lijn loopt met de rest van het gamma. Je zou het niet zeggen maar de statige coupé van BMW is al een tijdje op de markt, sinds 2012 probeert hij 5-Reeks rijders te overtuigen met twee deuren minder en heel wat meer luxe.

Die luxe moet dan ook bij de tijd blijven, daarom zal de technologie in de gefacelifte 6-Reeks Coupé terug bij de les gebracht worden. Ben je benieuwd wat je zoal mag verwachten, kijk dan eens bij de nieuwe X5 en je zal er niet ver vanaf zitten. Ook de veiligheidsuitrusting, personalisatiemogelijkheden en de interieurafwerking zal er nog wat op vooruit gaan, tot hoever dat nog mogelijk is bij de perfectionisten uit München.

Motorisch verwachten we geen al te grote verschuivingen in het aanbod al zal BMW er wel voor zorgen dat alles terug even wat zuiniger, efficiënter en milieuvriendelijker voor de dag komt. Wanneer de vernieuwde 6-Reeks Coupé voorgesteld zal worden is momenteel nog koffiedik kijken, al vermoeden we dat het niet voor 2015 zal gebeuren. Vermoedelijk krijgt de dakloze 6-Reeks Cabrio per direct ook een soortgelijke update toebedeelt, voor de eigenaars van de 6-Reeks Gran Coupé – die heel wat minder lang op de markt is – hopen we op nog wat respijt.

Lees hier onze rijtest met de huidige BMW 6-Reeks Coupé en Gran Coupé!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...