Spyshots: Hyundai i40 Wagon facelift

Spyshots: Hyundai i40 Wagon faceliftSinds 2011 is de Hyundai i40 op de markt om een valabel alternatief te bieden voor de Volkswagen Passat of Opel Insignia, hoog tijd dus voor een opfrisbeurt!

Die facelift zit er ook aan te komen voor zowel de Hyundai i40 Sedan als i40 Wagon uitvoeringen, vermoedelijk ergens volgend jaar. In Amerika kreeg de lokale Sonata variant al een soortgelijke update op het Autosalon van New York in april, al zullen de Europese wijzigingen eerder beperkt blijven. We herkennen alvast een nieuwe grille die de wagen nog wat meer upmarket moet plaatsen, ook binnenin verwachten we een progressie op gebied van afwerking, materiaalkeuze en infotainmentsysteem.

Op het gebied van motoren zal er wel iets veranderen gezien de strengere eisen van de Europese Unie, de 1.7-liter CRDi en de 1.6/2.0-liter GDi zullen dus wat bijgeschaafd worden. Voor de gemiddelde leaserijder betekend dit dus goed nieuws gezien de CO2 uitstoot meer en meer van belang speelt. Of we hier ook mogen dromen van een sportieve N versie is misschien van het goede teveel, al kan de komst van de Volkswagen Golf Variant R misschien de Koreanen wel overtuigen!

Lees hier onze rijtest met de huidige Hyundai i40 Sedan en i40 Wagon!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...