Preview: Land Rover Discovery Sport

Land Rover Discovery Sport Interior
Land Rover onthult de Freelander-vervanger op 3 september.

De Land Rover Freelander zal binnenkort vervangen worden door de Discovery Sport, een van drie wagens uit de nieuwe Discovery-familie. De Discovery Sport zal officieel worden voorgesteld op 3 september, al krijgen we nu al een glimp van het interieur te zien.

De Discovery Sport zal enkele trekjes vertonen van de Discovery Vision Concept en krijgt, ondanks zijn compacte buitenafmetingen, een flexibele 5+2 zetelconfiguratie. Verder krijgen we voorlopig weinig te zien, maar we mogen ons sowieso verwachten aan een modernisatie van het dashboard met een groot centraal touchscreen. Een panoramisch dak zal ook tot de mogelijkheden behoren.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...