Lamborghini Huracan Spyder komt in 2015, RWD volgt

Lamborghini Huracan Spyder komt in 2015Volgend jaar krijgen we alreeds een Lamborghini Huracan Spyder, erna volgen nog een heleboel derivaten!

Dat Lamborghini op een dag naar buiten ging komen met een dakloze Huracan LP610-4 was een vaststaand feit. Nu werd daar echter eindelijk ook een datum op geplakt door Stephan Winkelmann, CEO van de beroemde sportwagenbouwer uit Sant’Agata. In 2015 zijn er terug twee grote Europese autosalons – Genève in maart en Frankfurt in september – al zou Lamborghini de spectaculaire onthulling ook kunnen gunnen aan Amerika of Azië, wat ook zeer belangrijke landen zijn inzake verkoop. Bovenstaande impressie geeft al goed weer wat we mogen verwachten. Vanaf dag 1 in het designproces werd er namelijk al rekening gehouden met een cabriovariant, dus de uiterlijke wijzigingen zullen beperkt blijven.

Volgens Winkelmann is het Lamborghini cliënteel altijd op zoek naar iets nieuws, dus zullen ze kort erop naar buiten komen met een resem nieuwe varianten. Omtrent de komst van een achterwielaangedreven Huracan werd al lang gefluisterd, al verkocht de Gallardo LP550-2 toch minder vlot dan verwacht. Ook een gestripte Huracan Superleggera staat gegarandeerd op de planning en om een nog groter aanbod te krijgen mag je alle voorgaande versies ook naar hartenlust combineren.

Lamborghini Huracan LP610-4

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...