Infiniti komt met verrassing naar Parijs

Infiniti komt met verrassing naar ParijsOver enkele weken start het Autosalon van Parijs, Infiniti laat door middel van een enkele afbeelding weten dat ze iets nieuws zullen onthullen.

En daarmee is de officiële kous af, voor meer informatie of meerzeggende teasers moeten we dus nog even geduld hebben. Op de foto zien we een prachtige grille met een sterk lijnenspel, al kan het ook een interieurprint zijn of een verwijzing naar een elektrische aandrijving. Vorig jaar presenteerde het luxemerk van Nissan op het Autosalon van Frankfurt een studiemodel van een Q30 hatchback/crossover, een productiemodel hiervan lijkt dus een logisch vervolg. Momenteel kan je bij de nieuwe Infiniti dealer in Zaventem enkel grote sedans en SUV’s halen, om een grotere rol te spelen op het Oude Continent zou een compact model niet misstaan!

Infiniti komt met verrassing naar Parijs

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...