Video: Jaguar XE krijgt heel wat gadgets

Jaguar XE Interior
Jaguar onthult de Jaguar XE per vierkante centimeter: dit zijn de interieurgadgets die jullie mogen verwachten.

De Jaguar XE komt er op 8 september aan, lang hoeven we dus niet meer te wachten. Ook zal deze nieuwe concurrent voor de BMW 3-Reeks en Mercedes C-Klasse nog weinig geheimen voor ons in petto hebben, want nagenoeg elke dag komt Jaguar met nieuwe informatie naar buiten. Vandaag laten de Britten ons alvast kennismaken met de vele interieurgadgets die de nieuwe Jaguar XE (als je ervoor betaalt) rijk is.

Gezien Jaguar’s multimediasystemen de laatste maanden nogal passé aanvoelden, ontwikkelden ze een volledig nieuw infotainment systeem genaamd InControl. In het centrum van de belangstelling staat een 8-inch touchscreen met exclusief ontwikkelde apps, volledige smartphone-integratie voor zowel iOS als Android en een Wi-Fi hotspot.

Met behulp van de InControl Remote functie kunnen eigenaars verder de deuren op afstand sluiten of openen, de geliefde vierwieler lokaliseren op een parking of de klimaatcontrole alvast op voorhand inschakelen. De Jaguar XE krijgt ook het eerste head-up display dat gebruik maakt van lasers. Snelheid, navigatie, snelheidsinformatie en nog andere nuttige zaken kunnen op de voorruit worden geprojecteerd.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...