Hyundai i20 WRC kan vliegen

Hyundai i20 WRC kan vliegenTijdens de WRC Rally van Finland bewees de Hyundai i20 WRC dat het niet vies is van wat kunst en vliegwerk.

De vele Formule 1 en Le Mans races staan steeds in de belangstelling wegens de snelheid, spanning en babes maar ook het World Rally Championship staat garant voor spektakel! Dat bewees de Hyundai i20 WRC in Finland die meermaals een gooi deed naar het wereldrecord verspringen. Een reguliere racewagen is er niet op voorzien om langdurig door de lucht te klieven, rallywagens doen niet liever.

Het WRC team van Hyundai doet sinds dit jaar terug mee aan het kampioenschap met ondermeer onze landgenoot Thierry Neuville achter het stuur. De progressie en successen gaan gestaag, al is het eerste seizoen voornamelijk een leerschool en overgangsjaar. De nieuwe Hyundai i20 werd recent voorgesteld en zal ook de basis vormen voor de rallywagen voor het komende seizoen waar men hoopt op meer succes, naast enkele slappe special editions verwachten we ook een extrasportieve N variant die wat van de WRC variant zal weghebben. Al blijf je op de openbare weg beter met vier wielen op de grond..

Bonus: Thierry Neuville die aan hoge snelheid een boswegje neemt:

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...