Officieel: Hyundai i20 2014

Officieel: Hyundai i20 2014Na de teaser van vorige week komt de Hyundai i20 nu in zijn geheel naar buiten!

En die nieuwe i20 ziet er per direct een stuk volwassener uit dan het vorige model, de inspanningen van het Europese designteam in Russelheim (Duitsland) lonen meer dan ooit. Omdat de kleinste Hyundai telg, de i10, op diverse vlakken een groeibeweging maakt mag de i20 ook een stuk groter voor de dag komen, qua lengte komt er alvast 4,5 centimeter bij. De bagageruimte groeit met 25 liter extra tot 320 liter, niet slecht voor een B-segmenter.

Dat segment is bijzonder competitief en dat weten ze daar als geen ander in Zuid-Korea, toch heeft de nieuwe i20 enkele mooie troeven. Die willen ze bij Hyundai nog even achter de hand houden voor de onthulling op het Autosalon van Parijs in oktober. Als zoethoudertje geven ze toch al mee dat de i20 een groot panoramisch zonnedak zal krijgen, uniek als je de concurrentie er bij betrekt. Met een lancering tegen het einde van 2014 vermoeden we dat Hyundai stevig zal uitpakken met deze nieuwe i20 op ons eigenste Autosalon van Brussel in januari 2015!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...