Spyshots: Mercedes S-Klasse Cabriolet

Spyshots: Mercedes S-Klasse CabrioletSpyshots: Mercedes S-Klasse CabrioletMercedes blijft uitbreiden en komt volgend jaar met een Cabriolet variant van de prestigieuze S-Klasse!

Na de Sedan, Coupé, gepantserde Guard en verlengde versies mogen we nog meer varianten verwachten van de S-Klasse, zo komt Mercedes in de nabije toekomst nog met een plug-in hybrid en volgend jaar een Cabriolet. Die zal het doen met slechts twee deuren maar krijgt wel vier volwaardige zitplaatsen, voor de dakconstructie werd gekozen voor een elektrische softtop die zichzelf opbergt in de kofferruimte. Daar zal de bagagecapaciteit sowieso hinder van ondervinden maar gezien de geringe lengte zou je voldoende bagage kunnen meenemen voor een weekje genieten van de zon aan de Côte D’Azur.

De S-Klasse Cabriolet zou het motorengamma overnemen van zijn technisch gerelateerde Coupé broertje, denk dus maar aan een S500 met 455 pk en een S600 met een 530 tal pk. Ook de vele vooruitstrevende veiligheidssystemen en hoogtechnologische gadgets van de S-Klasse Coupé zouden beschikbaar zijn voor de Cabriolet, om de inzittenden ten alle tijden goed te beschermen verwachten we uiteraard enkele verstevigingen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...