Video: Supercars overspoelen het Prinsendom

Video: Supercars overspoelen het PrinsendomIn Knokke, Londen of nabij de Nürburgring kan je heel wat sportwagens spotten, maar onderstaande beelden tonen dat Monaco nog steeds de place to be is!

Tijdens de twaalf minuten durende compilatie van Mikesupercars krijgen we een bijzonder aangename verzameling van diverse sportwagens, allemaal geschoten tijdens een 24 uur durende spottocht doorheen Monaco. De gigantische hoop Ferrari’s en Porsche’s zijn daar niet zo uniek meer, al kunnen vier verschillende LaFerrari’s wel op enig respect rekenen. Daarnaast zien we ook een resem Maserati’s, McLaren’s en Mercedes SLS‘en passeren, terwijl ook de legendarische SLR aanwezig is in een “licht gewijzigde” Mansory Renovatio vorm.

Ook de andere leden van de VAG-groep zijn aanwezig aan de Middellandse Zee onder de noemer van een eenzame Audi R8, een drietal Lamborghini’s en enkele Bentley Continental GT‘s. De meeste luxe vinden we bij de Rolls Royce Phantom‘s, terwijl de stoere Dodge Viper de Amerikaanse belangen voor zijn rekening neemt. De Engelse eer wordt dan weer hooggehouden door de Aston Martin DB7, DB9 en DBS, al is de ene kleurstelling al wat smaakvoller dan de andere.

De meest unieke wagen die in Monaco vertoefde tijdens de opnames is ongetwijfeld de elektrische BMW i8, die het met zijn ecologisch innerlijk over een andere boeg gooit dan de rest van het benzineslurpende supercargezelschap. Dat andere BMW-icoon met een acht in de naamgeving, de Z8, flaneerde tot slot ook door de straten van het Prinsendom!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...