Video: Lamborghini Huracan LP610-4 madness

Video: Lamborghini Huracan LP610-4 madness - Sant'Agata BologneseIn België kan je met een grote portie geluk al een Lamborghini Huracán tegenkomen in het mondaine Knokke of Sint-Martens-Latem, te Sant’Agata Bolognese in Italië heb je wel heel wat meer kans!

Dat is natuurlijk de traditionele geboorteplaats van elke nieuwe Lamborghini die ook allemaal eens rond de blok worden gestuurd, zo bijzonder is het daar dus niet om een snelle Italiaan te spotten. In onderstaande video zien we maar liefst 13 exemplaren die onderworpen worden aan hun finale testrit alvorens ze iemand zeer gelukkig zullen maken. De traditie wil dat ze bij Lamborghini heel wat kleurrijker zijn dan die andere sportwagenbouwer uit Maranello en ook bij de Huracán blijven de nieuwe eigenaars duidelijk trouw aan die ingesteldheid.

Zoals de naamgeving al doet vermoeden, krijgt de Lamborghini Huracán maar liefst 610 pk en 560 Nm uit een 5.2-liter V10 die wederom naar alle wielen worden gestuurd. Met een stevige portie lef kan je in minder dan 3,2 seconden voorbije 100 km/u geraken, terwijl de pret voorbij is wanneer de wijzer 325 km/u aanwijst. Het theoretische verbruik van 12,5 liter en een CO2 uitstoot van 290 g/km zal minder meespelen in het aankoopgedrag, de productie zit bovendien al bomvol voor de komende maanden. In België zijn er heel wat Lamborghini Gallardo’s terug te vinden en over enkele jaren verwachten we hetzelfde met de Huracán. Verwacht echter geen snelle levering, maar als je toch interesse toont voor deze Stier ben je ongetwijfeld welkom bij Lamborghini Brussels in Zaventem. Vergeet je €205.095 dan wel niet mee te nemen!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...