Spyshots: BMW 2-Reeks Active Tourer XXL [zevenzitter?]

Spyshots: BMW 2-Reeks Active Tourer XXL [zevenzitter?]De 2-Reeks Active Tourer moet aldus BMW de ideale gezinswagen zijn, maar er lijkt nog een grotere variant op komst!

Met originele kernwaarden zoals sportiviteit, rijplezier en scherp weggedrag had BMW het iets moeilijker dan normaal om het hondstrouwe publiek warm te maken voor hun 2-Reeks Active Tourer. Niet enkel focust deze zich meer op een familiale gezinsband, ook voor de aandrijving werd er deze keer beroep gedaan op de voorwielen. Onvergeefbaar volgens de diehard fanboys, al is er best wel een grote afzetvijver voor zo’n wagens met een sterke BMW badge.

Het dealernet maakt zich momenteel op voor de nakende lancering van 2-Reeks Active Tourer, maar onderstaande spyshots tonen alvast aan dat er uitbreiding op komst is. Nu krijg je nog vijf inzittenden in de nieuwe MPV uit Müchen, maar we verwachten dat deze XXL variant – een naam is nog niet gekend – ruimte zal bieden aan maar liefst zeven inzittenden. Hiervoor zou de BMW een goede 20 centimeter groeien om voldoende plaats te voorzien aan de derde zetelrij, de bagagecapaciteit zal uiteraard hinder ondervinden als je opteert voor een volledige bezetting.

Wanneer BMW officieel naar buiten zal komen met deze grote(re) 2-Reeks Active Tourer is nog niet geweten, maar gezien de grote afzet in Europa lijkt het komende Autosalon van Parijs een grote kanshebber. Motorisch verwachten we geen ingrijpende wijzigingen in vergelijking met het huidige aanbod, reken dus maar op een 218i (136 pk), 225i (230 pk) en een 218d (150 pk). Later volgen er ongetwijfeld nog andere motoren die al dan niet combineerbaar zullen zijn met de xDrive vierwielaandrijving!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...