Ford Mondeo in Oktober op de markt

Ford Mondeo 2015
De nieuwe Ford Mondeo komt met een kleine vertraging in oktober op de markt, extra motorisaties volgen begin 2015.

Met de verhuis van Ford Genk naar Valencia miste Europa volledig de lancering van de nieuwe Ford Mondeo, maar een introductie is nu eindelijk in zicht. Vanaf oktober zal het nieuwe model bij de dealers staan als Trend en Titanium, Sedan en Clipper.

Bij de lancering zal de wagen aangeboden worden met een 1.5-liter en 2.0-liter EcoBoost, met een 1.6-liter en als hybride. Het is de eerste hybride die Ford in Europa zal lanceren met onder de motorkap een 2.0-liter benzinemotor en een 1,4 kWh lithium-ion batterij. Later volgen ook een 2.0-liter diesel en de 1.0-liter EcoBoost. Een vierwielaangedreven versie wordt vanaf dan ook mogelijk, net als de instapvariant Ambiente en een Mondeo Business Edition.

Deel dit bericht:

2 reacties op "Ford Mondeo in Oktober op de markt"

 1. ixke 15-08-2014 om 22:52

  Met een kleine vertraging ?
  Hij rijdt hier al meer dan een jaar rond bij ons in Brazilië (heb hier trouwens op Groenlicht al eens een fotootje gepost 😉
  Tropische groeten uit Bahia
  IX – http://bahia.basix.cc
   
   
   
   
   
   
   

  • TDB 19-08-2014 om 19:59

   Was dan ook sarcastisch… Nu goed, hadden ze hem maar gewoon in Genk gebouwd:)

Reageer

Reactie aan het plaatsen...