Video: Porsche Cayman GTS vs kartbaan

Video: Porsche Cayman GTS vs kartbaanWe gaan er uiteraard vanuit dat jullie een aangenaam weekend achter de rug hebben, maar mocht het toch wat tegengevallen zijn, dan moet je volgende keer misschien gewoon even met je Cayman GTS richting het kartcircuit?!

De Porsche Cayman GTS is het allerbeste wat Zuffenhausen momenteel weet te brengen in het segment onder de legendarische 911. Tezamen met zijn Boxster cabriovariant brengt het GTS toevoegsel een extra portie sportiviteit in het spel, ideaal om je uit te leven op het circuit bijvoorbeeld. Je Porsche meenemen naar een kartcircuit moet ook wel leuk zijn zo getuige de onderstaande actiebeelden, de wendbaarheid en scherpheid worden hier mooi in the picture geplaatst.

Ten volle genieten van alle 340 pk en 370 Nm zal er hier wel niet inzitten, toch ben je in staat om in minder dan 5 seconden vanuit stilstand de 100 km/u mijlpaal aan te tikken. Met een mooi stuk – afgesloten – asfalt zou je kunnen dooraccelereren tot 285 km/u. Desondanks de basisprijs van €74.000 krijg je toch heel wat uitrusting mee met de Cayman GTS, al komt er volgend jaar een nog sportievere GT4 variant op de markt!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...