Gelekt: Patentfoto’s Porsche 911 GT3 RS

Porsche 911 GT3 RS 2015
Grotendeels voorspelbaar, maar de nieuwe Porsche 911 GT3 RS ziet er toch weer lekker agressief uit!

Car Magazine is op de patentfoto’s van de nieuwe Porsche 911 GT3 RS gestuikt, de hardcore circuit-variant die het uiterste atmosferische genot biedt. Ook deze GT3 RS zou immers turboloos blijven, al zal de 3.8-liter zes-in-lijn meer dan 475 pk leveren. Geen turbo, maar ook nog steeds geen manuele zes- of zevenbak: net als de ‘reguliere’ GT3 zou er enkel een PDK-transmissie voorhanden zijn.

Maar even terug naar de foto’s, waar we duidelijk herkenbare elementen zien als de enorme vaste spoiler, de gespierde motorkap en uitgeklopte wielkasten. Lichtgewicht velgen, enorm veel koelsleuven en natuurlijk een rolkooi mochten evenmin ontbreken. Een leuk detail is tot slot de dubbele bubbel in het dak. Vermoedelijk krijgen we de 911 GT3 RS voor het eerst te zien in Genève. (Via: Car Magazine)

Porsche 911 GT3 RS 2015 Rear

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...