Video: Gumball 3000 2014 aftermovie

Video: Gumball 3000 2014 aftermovieDe laatste Gumball 3000 editie ligt al enkele weken achter ons, maar dankzij Betsafe hebben we gelukkig nog een mooie aftermovie!

De Britse/Zweedse goksite uit Malta investeert al jaren op een hoog niveau in de Gumball, gezien hun doelgroep kan dat nog wel iets opleveren. Vaste waarde in het team is Jon Olsson, maar ook Xzibit zal wel bij velen bekend zijn. Daarnaast deed olympische skiër Jens Byggmark ook mee. De bekende rapper koos voor de meest comfortabele oplossing met een snelle Bentley Continental GTC, de beide Zweden kozen voor iets radicaler. Byggmark ging voor een straatlegale versie van een BMW Z4 GT3 die onderweg heel wat pech kende, Olsson koos voor zijn meest radicale speeltje: de Rebellion R2K! Om toch wat praktisch voor de dag te komen was er nog een vloot support vehicles zoals een Mercedes G63, ML63 en een Lamborghini Aventador!

Na het bekijken van onderstaande feelgood videobeelden voel je ongetwijfeld verbonden met het leed en ongemak dat de Gumball 3000 deelnemers meemaakten tijdens hun ritten, al zie je hun genoeg amuseren in de nachtclubs. Hoeveel geld er uiteindelijk richting de vele boetes ging is niet duidelijk, maar gezien het grote mediabudget van Betsafe mag dat geen probleem zijn.. It’s the Gumball, baby!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...