Jaguar XE-S laat zijn snorharen zien

Jaguar XE-S
Jaguar plaagt ons al eventjes met foto’s en details over de nieuwe XE, maar nu krijgen we ook zijn snoet te zien.

De Jaguar XE is bijna klaar voor een onthulling, na alle details en teaserfoto’s die voorafgingen. Jaguar is zelfs zo enthousiast om nu al de volledige voorzijde met ons te delen, terwijl we voor de rest vermoedelijk moeten wachten tot 8 september. Emeli Sandé heeft vermoedelijk alles al gezien, want zij mocht mee op de foto.

Niet enkel deze Britse artieste, maar ook andere bekenden als Stella McCartney en Idris Elba zullen opgenomen worden in de marketingcampagne van deze nieuwkomer. Dat allemaal om de Britse creativiteit en innovatie nog extra in de verf te zetten. Al zal de Jaguar XE het niet makkelijk hebben, want de BMW 3-Reeks en de Mercedes C-Klasse zullen zich niet zomaar laten opzij zetten. Ook de Audi A4 speelt nog mee.

De XE op de foto is zoals de badge doet vermoeden een S-variant, wat onder de motorkap kan wijzen op de 3.0-liter V6 uit de F-Type S en tegelijk een motorisatie die voor deze wagen al bevestigd werd. Hij levert ook hier vermoedelijk 380 pk. Naast een potente diesel voor onze streken komt vanzelfsprekend de nieuwste 2.0-liter turbo onder de motorkap te liggen en is er zelfs sprake van een XER-S. Dit topmodel zou de welbekende 5.0-liter V8 meekrijgen met 550 pk. Een regelrechte M3-killer!

Jaguar XE

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...