Impressie: Ford Mustang GT350

Ford Mustang GT350 2015
De nieuwe Ford Mustang GT350 zoeft al over de Nürburgring, een onthulling verwachten we ergens volgend jaar.

De nieuwe Ford Mustang is nog niet bij ons gearriveerd of Ford is al bezig met het ontwikkelen van de GT350. Deze variant krijgt hoogstwaarschijnlijk de dikke 5.0-liter V8 uit de Mustang GT, maar dan wel met een vermogen opgeschroefd tot 435 pk en een koppel van 541 Nm.

Wie al foto’s zag van de testrondjes op de Nürburgring bemerkte ongetwijfeld al een agressievere voorkant, zijschorten, licht uitgeklopte wielkasten en heel wat koelsleuven. Designbureau Gurnade denkt de camouflage alvast weg en komt met deze eerste impressie. Striping en gekleurde remklauwen mochten vanzelfsprekend niet ontbreken! (Via: Gurnade)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...