Spyshots: Smart Brabus ForTwo

Spyshots: Smart Brabus ForTwoNu de reguliere Smart ForTwo onthuld is kan er verder gewerkt worden aan de extra sportieve Brabus afgeleide!

De nieuwe Smart ForTwo en ForFour hebben elk hun kwaliteiten om het opnieuw te gaan waarmaken in de stedelijke omgeving. Over elke bruikbare centimeter werd er verregaand nagedacht om de wagen zo praktisch mogelijk te krijgen, dankzij de achterwielaandrijving krijgt hij alvast een speelse eigenheid. Maar dat het nog beter kan bewees Brabus alreeds in het verleden..

Die huistuner kennen we van extreme Mercedessen en mag nu nogmaals zijn kunstjes overdoen op de nieuwe generatie Smart. Visueel krijgen we vrij grote velgen voor zo’n ukkepuk, om het geheel toch wat comfortabel te houden zal ook de ophanging, remmen en stuurinrichting worden aangepast. Motorisch zullen ze waarschijnlijk verdergaan op de 0.9-liter driecilinder uit de rekken van Renault, na wat fingerspitzengefühl met de turbo verwachten we een vermogensoutput van een goede 120 pk. Een extra agresieve voorbumper, brede wielkasten en een dubbele uitlaat achteraan moeten het vanaf de buitenzijde al direct duidelijk maken dat je met een sportwagen te maken hebt.

Ook voor het interieur toonde Brabus alreeds hun expertise met gekke kleurencombinaties en afwerkingsniveau’s, deze keer zal dat niet minder zijn. Gezien de Smart ForTwo zijn wereldpremière nog moet beleven op het Autosalon van Parijs in oktober zal de Brabus variant nog wat langer moeten vertoeven in de wachtkamer. Of er ook een gevleugelde ForJeremy variant ten tonele komt is nog niet geweten, al zal Brabus ons de komende jaren zeker en vast verwennen met enkele leuke special editions!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...