Neem deel aan Ford Driving Skills for Life

Driving Skills for Life
Er zijn nog enkele tientallen plaatsen vrij voor de Ford Driving Skills for Life in Lommel, schrijf je nu gratis in!

Wil je je voertuigbeheersing naar het volgende niveau brengen, neem dan zeker deel aan de Ford Driving Skills for Life op 23 en 24 augustus. Er zijn nog tientallen plaatsen beschikbaar en de inschrijving is volledig gratis! Het uit de Verenigde Staten overgewaaide programma werd door Ford samen met het BIVV, de VAB en Touring ook in België opgestart om jongeren bewuster te laten deelnemen aan het verkeer. Ford investeerde daarvoor ook al 1,5 miljoen euro.

Het Ford Driving Skills for Life focust op jongeren van 18 tot 24 jaar, gezien net zij de meest kwetsbare groep zijn voor ongevallen op de openbare weg. Het risico op een ongeval met dodelijke afloop is voor hen zelfs tweemaal groter dan voor anderen. Tijdens de praktische sessies in augustus word je dan ook ten volle getraind om zo goed mogelijk om te gaan met alle factoren die deze ongevallen kunnen veroorzaken: het herkennen van onveilige situaties, voertuigbeheersing, het inschatten van snelheid en afstanden én afleidingen aan het stuur.

Meer dan 100.000 jongeren volgden reeds de praktische opleiding en zelfs 500.000 anderen de online variant. De instructievideo’s kunnen vooraf of ten allen tijde geraadpleegd worden via www.forddsfl.be. Op dezelfde website kunnen jullie zich inschrijven voor de praktijk.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...