Video: Zo klinkt de Mercedes AMG GT

Mercedes AMG GT Sound
Ondanks de turbo’s zal de AMG GT volgens Mercedes huis-waardig klinken. Oordeel zelf!

Er is maar weinig dat tipt aan het orkest van de magnifieke, maar ondertussen met pensioen gestuurde 6.2-liter AMG. Downsizing en turbo’s werden echter stilaan onvermijdelijk, al beweert Mercedes trouw te blijven aan de diepe klanken eigen aan het huis. Zo ook zal de AMG GT, die onder de motorkap de nieuwe 4.0-liter V8 met 510 pk en 650 Nm krijgt, volgens hen het oor strelen zoals van hem verwacht wordt.

We krijgen nu alvast een eerste teaser met een kleine video van Mercedes. Al komen er vier verschillende modi die via een Driving Experience schakelaar, wij verkiezen toch gewoon de luidste klanken uit de traditionele vier uitlaatpijpen. Tot slot zal de Mercedes AMG GT ook bij het opstarten iedereen attent maken. We zijn benieuwd!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...