Personalisatie & extra kracht voor Range Rover (Sport)

Range Rover 2015
Land Rover introduceert voor modeljaar 2015 een hele reeks updates voor de Range Rover en Range Rover Sport.

Land Rover heeft niets te bewijzen, maar bevestigt haar status van ’s werelds beste sportieve luxe- en prestige-SUV’s met een reeks updates voor de Range Rover en Range Rover Sport. Nieuwe kleuren zoals Aruba Silver en Kaikoura Stone zorgen naast een nieuw velgengamma met onder andere 22″-exemplaren en nieuwe interieurkleuren voor nieuwe personalisatiemogelijkheden. De Autobiography Black kan nu ook in alle landen worden besteld en is verkrijgbaar met de exclusieve kleurencombinatie Lunar/Cirrus. Vanaf 16 juli is het modeljaar 2015 te bestellen.

Verder werd de ultrapotente SDV8 onder handen genomen en werd nog wat extra trekkracht gevonden. Deze alleskunner levert voortaan 339 pk en 740 Nm, wat neerkomt op een stijging met 40 Newtonmeters. De afstelling werd aangepast, zodat de acceleraties met 6,5 procent verbeterde in de vijfde tot achtste versnelling. De achttrapsautomaat  werd ook herwerkt en kreeg een aangepaste koppelomvormer met een schokdemper met twee veren. Het verbruik bleef ongewijzigd op een gemiddelde van 8,7 l/100 km.

Tot slot werden de InControl-technologieën van Land Rover gelanceerd in nieuwe markten. Voor wie het nog niet wist, deze omvatten een geïntegreerde SOS-oproep, een geoptimaliseerde Land Rover bijstand en een smartphone-app die je vanop afstand toegang geeft tot je wagen. InControl Secure traceert bovendien de wagen wanneer je geliefde bezit je ontvreemd werd. Een leuke interieurfeature is verder nog de Intelligent Cargo Mode, die de voorzetels automatisch naar voren schuift wanneer de neergeklapte achterzetels in contact dreigen te komen met de voorzetels. Zodra de achterzetels zijn neergeklapt, worden de voorzetels opnieuw zo dicht mogelijk bij hun originele stand geplaatst.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...