Productie Ford Mustang start op 14 juli

Ford Mustang Uefa Champions League
Morgen start de productie van de nieuwe Ford Mustang en ook de cabrio komt er al snel aan.

Morgen start in Flat Rock, Michigan (Verenigde Staten) de productie van de nieuwe Ford Mustang. Ook krijgen we meteen te horen dat de Mustang Cabrio al voor het eerst op 15 september van de assemblagelijn zal rollen, een stuk vroeger dan verwacht.

In Europa zullen we sowieso nog even moeten wachten tot we een bestelbon kunnen ondertekenen, maar tijdens de Champions League finale op 24 mei werd al meteen duidelijk hoe populair de Mustang in Europa is. Fans konden toen intekenen voor de eerste 500 exemplaren en die werden in amper 30 seconden aan de man gebracht. Maar liefst 9.300 klanten registreerden zich voor de actie. Dat klinkt relatief gezien misschien weinig, maar is gegeven de niche van de Ford Mustang toch een waar succes.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...