Mercedes V-Klasse Marco Polo: kamperen in stijl

Mercedes V-Klasse Marco Polo: kamperen in stijlDe nieuwe Mercedes V-Klasse herdefinieerde het segment van luxueuze people carriers alreeds, met een avontuurlijke Marco Polo versie trek je er zo op uit!

Het interieur van de Mercedes V-Klasse is sowieso al een pareltje binnen het segment, dankzij enkele aanpassingen die specifiek gericht zijn op het kamperen wil je nooit meer iets anders. Zo zijn er een koelkast, spoelbak, kleine keuken en kantelbare zetels achteraan terug te vinden. Met een eenvoudige druk tover je een volwaardig tweepersonenbed tevoorschijn, een derde inzittende kan bovenaan de slaap vatten.

Motorisch heb je ook zeker niets te klagen, de V200 CDI instapper heeft al 136 pk en 330 Nm terwijl de V220 CDI zowel met 163 pk / 380 Nm als 190 pk / 440 Nm voor de dag komt. Lange uitgestrekte roadtrips in het Koude Noorden of Zuiderse Zuiden vormen dus geen enkel probleem, al moet je nog even geduld hebben alvorens Mercedes België de wagen opneemt in het gamma. In Duitsland hebben ze eind juli al geluk, misschien moet je jouw eerstkomende kampeertrip dus maar langs onze Oosterburen plannen. Een prijskaartje is nog niet bekend, al hou je best rekening met een stevige meerprijs in ruil voor al deze luxe en comfort. De Mercedes V-Klasse start in België bij €38.611.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...