Lamborghini Aventador SV komt in 2015

Lamborghini Aventador SV komt in 2015Volgens de eerste geruchten krijgen we volgend jaar een Lamborghini Aventador SuperVeloce!

Je zal het de knotsgekke Lamborghini Aventador niet aangeven maar hij is al op de markt sinds 2011, ondertussen staat de productieteller al op meer dan 3.000 stuks. Ook in ons kleine Belgenland vind je relatief veel Aventador’s terug, naast wit en matzwart kan je ook enkele Arancio Argos – oranje – exemplaren terugvinden. De dakloze Aventador Roadster is minder aanwezig, al kan dat ook aan ons klimaat liggen. Volgens een invloedrijke klant krijgen we volgend jaar een nieuwe telg binnen de V12 familie en dat kan zeer goed kloppen, traditiegetrouw krijgen we na vier jaar een krachtigere SV variant!

Toch is de beschikbare informatie aan de schaarse kant, zo wordt er enkel gesproken van een lancering over enkele maanden en een productiestart kort erop. Gezien de populariteit in Amerika en China zouden de modieuze Italianen uit Sant’Agata het misschien wel aandurven om de wagen daar te lanceren, toch lijkt het Autosalon van Genève in maart 2015 de grootste kanshebber volgens ons. We kunnen er naar goede gewoonte vanuit gaan dat de wagen wat krachtiger zal worden, een stuk agressiever gelijnd voor de dag zal komen, een beperkt dieet zal volgen en hij een stuk duurder zal wezen. Officieel moeten we dus nog een tijdje wachten op bevestiging, anderzijds kan je met de nodige Zuiderse flair ongetwijfeld al een bestelbon tekenen bij Lamborghini Brussels.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...