Officieel: Renault Megane & Scenic Limited

Renault Megane & Scenic Limited
Vanaf nu zijn de Renault Megane & Scénix ook verkrijbaar in Limited uitvoering.

De Renault Mégane en Scénic zoals we ze nu kennen gaan al een tijdje mee. Vandaar biedt Renault ze nu ook aan met de Limited uitvoering om de verkoop te stimuleren. De nieuwelingen zijn gebaseerd op de Dynamique TomTom versie en worden verder aangekleed met blinkende spiegelkappen, extra badges her en der en parkeersensoren achteraan. Verder werd de stoffering van de zetels verbeterd voor een optimaal zitcomfort.

De Limited uitvoering is beschikbaar op alle modelvarianten van zowel de Mégane als Scénic. Onder de motorkap blijft een uitgebreide keuze aan motoren mogelijk. Dieselen kan met 95, 110, 130 of 150 pk sterke motoren. Benzinerijders hebben de keuze uit 110, 115 of 130 pk. De eerste leveringen zijn voor september gepland.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...