Spyshots: Bentley SUV

Spyshots: Bentley SUVBentley werkt naast de promocampagne gelukkig ook stevig door aan de ontwikkeling van de nieuwe SUV!

Met deze eerste reeks spyshots kunnen we eindelijk al wat meer opmaken dan na het conceptmodel en de eerste teasers. Hoewel dit testexemplaar zeker niet het finale design met zich meedraagt ziet het resultaat er op het eerste zich zeker niet slecht uit. We herkennen dan ook een stevige brok Continental GT en Mulsanne met een snuifje EXP-9F Concept. Normaal gezien proberen autoconstructeurs hun spyshots zo goed en lang mogelijk geheim te houden, Bentley pakt het anders aan en plaatst er direct reclame op.

De fotograaf kon ook enkele kiekjes vastleggen van het interieur dat voornamelijk digitaal voor de dag zal komen met erboven enkele grote ventilatiemonden. Gezien de stevige expertise in een hoogstaande interieurafwerking verwachten we ook heel wat leder, hout en alcantara in de Bentley SUV die voor 2016 in de agenda staat. Motorisch blijft de zesliter W12 trouw op post, al mogen we ook een V8 en plug-in hybrid variant verwachten.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...