Spyshots: Pagani Huayra Nurburgring Edition

Spyshots: Pagani Huayra Nürburgring EditionBij Pagani zijn ze niet vies van wat speciale uitvoeringen, de eerste die gebaseerd is op de Huayra komt er duidelijk aan!

Een oplijsting maken van de unieke Pagani Zonda’s is onbegonnen werk, naast de gekende F, S, Cinque, Tricolore en R zijn er ook een resem gelimiteerde reeksen zoals de 760RS, de LH760, HH, Absolute, … Nu de Huayra vlotjes van de band rolt in San Cesario sul Panaro is het tijd om het ontwikkelingsproces van een sportieve afgeleide aan te vatten, de Roadster krijgt erna pas de prioriteit.

Nabij de legendarische Nürburgring in Duitsland werd onderstaande testexemplaar gespot, een matzwarte Huayra met een hoop kabels aan de achterzijde. Hiermee kunnen ze nieuwe data verzamelen, de geblazen 6.0-liter V12 met 710 pk heeft ongetwijfeld nog wat wat marge. David Testi, de vriendelijke testrijder van Pagani, verklapte alreeds aan een selecte groep dat er binnenkort een extra krachtige Pagani komt. Of het hier dan gaat over een track only Huayra R gaat of een Huayra S is niet duidelijk, gezien de beperkte productie van slechts 11 exemplaren is de kans reëel dat het eerste zal zijn.

Horacio Pagani himself is een grote fan van het Autosalon van Genève in maart, dan hebben we dus een grote kans om met de nieuwe Huayra in aanraking te komen. Met een basisprijs van net geen miljoen euro en ongeveer hetzelfde bedrag aan beschikbare opties is het duidelijk dat een Pagani Huayra niet voor iedereen is weggelegd, de nieuwe variant zal het nog beter doen!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...