The Sky is the Limit: Jaguar Land Rover Special Ops

Jaguar F-type Project 7
Jaguar en Land Rover richten een Special Operations divisie op om de meest exclusieve eisen van klanten in te willigen.

De klanten van vandaag zijn de klanten van gisteren niet. Een kleurtje dat niet in de catalogus staat, het leder van je eigen koeien in het interieur, enkele gepersonaliseerde badges, … personalisatie is anno 2014 voor vele merken een serieuze bron van inkomsten geworden. Er is zoveel brood mee te verdienen dat Jaguar en Land Rover zelfs een speciale divisie oprichten om al deze wensen in te willigen: Jaguar Land Rover Special Operations.

De nieuwe divisie zal zich specialiseren in het creëren van extra luxueuze high-performance modellen alsook limited edition collector’s items zoals de recent aangekondigde lightweight E-Type. Verder zal de Special Operations tak ook klassieke Jaguars and Land Rovers onderhouden en restoreren.

Jaguar Land Rover Special Operations krijgt daarvoor een eigen technisch centrum en maar liefst 150 werknemers. Er komt een volledig geautomatiseerde lakafdeling en verschillende workshops à la F1. Een nieuwe Heritage Vehicle Workshop in Coventry zal de klassiekers voor haar rekening nemen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...