Mercedes AMG GT wordt verderlicht

Mercedes AMG GT Preview
Mercedes houdt de geruchtenmolen rond de AMG GT met nieuwe details draaiende.

Het interieur kregen we al te zien en onlangs nog toonde Mercedes ons een nieuwe teaser, maar de meeste details over de nieuwe AMG GT sportwagen blijven een Duits staatsgeheim. De motorisatie en specificaties zullen we vermoedelijk pas bij de onthulling te weten komen, maar in Driving Performance Magazine lost Mercedes alvast dat de nieuwkomer een aluminium space frame meekrijgt. Lichtgewicht vormt aldus de kern van het recept dat in maart 2015 op de wereld wordt losgelaten!

Verder laat AMG CEO Tobias Moers ook weten dat de Mercedes AMG GT een perfecte all-rounder wordt. De sportieve ambities liggen extreem hoog, maar ook alledaags rijplezier van A naar B staat in het AMG GT woordenboek. Hoewel het motorblok zoals hierboven vermeld een vraagteken blijft, vullen geruchten de motorkap met een 4.0-liter V8 met zo’n 520 pk.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...