VIDEO: Zoon geeft vader een Chevrolet Bel Air ’57

Chevrolet_bel_air_57Dit is toch werkelijk de droom van elke vader?

Als u het filmpje ziet, krijgt u bijna onmiddellijk een lach op het gezicht. We zijn het nog steeds niet eens wat de man het gelukkigste maakt: het krijgen van zijn droomwagen of de onvoorwaardelijke liefde die hij van zijn kinderen krijgt.

Dit sprookje begon een tijdje geleden, toen een 8-jarige jongen zijn vader een belofte maakte. Omdat zijn vader uit een arm gezin kwam en waarschijnlijk nooit met zo’n prachtige oldtimer zou kunnen rijden, beloofde de jongen dat als zijn vader 57 jaar zou worden, hij een Bel Air als cadeau zou geven.

Een paar decennia later maakte de zoon zijn belofte waar. Hij kocht een Chevy Bel Air uit het jaar 1957, hield de wagen ongeveer 2 jaar verscholen in zijn garage en knapte ondertussen de klassieker op om zijn vader uiteindelijk de verrassing van zijn leven te geven. Een moment dat ook werd vereeuwigd op camera. Welke wagen zouden jullie zo wel willen krijgen van jullie liefhebbende zoon?

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...