VIDEO: Nissan geeft stukje van nieuwe Pick-Up prijs

twitter teaser NissanKomt er een nieuwe opvolger voor de Nissan Navara?

Nissan heeft dit jaar iets te vieren: de Japanse autobouwer bouwt namelijk al 80 jaar oerdegelijke terreinwagens.  Er waren bijgevolg al enkele geruchten dat Nissan met iets extra ging uitpakken. Nu krijgen deze geruchten ook vorm, want Nissan laat al een week kleine aandachtstrekkers ontsnappen. Wij volgen ze voor jou op de voet.

Op maandag 2 juni konden we voor de eerste keer een glimp van de nieuweling opvangen. Nissan stuurde een tweet de wereld rond met bovenstaande foto. Veel wijzer worden we er echter niet uit: We krijgen een release datum (11 juni), kunnen net de grille en LED-verlichting zien en kunnen afleiden dat het een model wordt met dakrails.
Of het over een compleet nieuw model gaat is momenteel niets geweten, maar er zijn sterke vermoedens dat de Navara een volledige make-over krijgt. Om het mysterie nog wat te vergroten, maakte Nissan ook een filmpje met een korte geschiedenis van de reeds gebouwde terreinwagens en als afsluiter… de gesluierde onbekende.

Gelukkig hebben we niet te lang in spanning moeten afwachten, want een goeie 2 dagen later kregen we nog een stukje meer te zien. Nissan publiceerde een nieuw filmpje waarop enkele sterk ingezoomde details van de vermoedelijke Navara te zien zijn. Zo hebben we kunnen ontdekken dat hij voorzien is van een motor, een Nissan logo en 4 wielen. Niet veel meer dan wat we al wisten. Het Nissan Connect multimediasysteem maakt tot slot vermoedelijk ook zijn opwachting.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...