Gelekt: Is dit de nieuwe BMW X6?

Gelekt: Is dit de nieuwe BMW X6?De nieuwe BMW X6 komt er binnenkort aan, we verwachten binnenkort de eerste tekenen van een strak georganiseerde mediacampagne. Steken deze gelekte foto’s daar een stokje voor?

Een Chinese website wist zojuist onderstaande foto’s te publiceren, wat opnieuw bewijst dat een autolancering tot de allerlaatste seconde geheim houden vandaag de dag moeilijker dan ooit is. We kunnen hier nog altijd te maken hebben met een bijzonder creatieve geest die zijn kunnen wil bewijzen of BMW zit ergens met een lek. Hoe dan ook, het resultaat mag er best zijn. De huidige BMW X6 heeft een grote groep lovers en evenveel haters, daarmee scoor je alvast goede punten in het premium segment.

Na de spyshots en actiebeelden tijdens de ontwikkeling was al duidelijk dat ze in Beieren heel wat stijlelementen zouden overnemen van de nieuwe X5, technisch gezien delen beiden luxueuze terreinwagens ook heel wat technologie en onderdelen. Om finaal oordeel te vormen qua looks, voorkomen en technologische bagage moeten we wachten op officiële informatie van BMW en de bijhorende – strakke – persfoto’s, als dit the real deal is zal dat niet lang meer op zich laten wachten. Met de komst van vernieuwde concurrentie in de vorm de Mercedes MLC en Porsche Cayenne (Coupé) lijkt het wederom een Duits onderonsje te worden in dit niche segment.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...