Spyshots: Rolls Royce Wraith Drophead Coupe

Spyshots: Rolls Royce Wraith Drophead CoupéGoed nieuws voor de rijke zonnekloppers: binnenkort komt er ook een dakloze variant van de imposante Rolls Royce Wraith!

Wil je nu bij het exclusieve luxemerk uit Goodwood een cabrio bestellen dan ben je aangewezen op de ongelooflijk dure Phantom Drophead Coupe. De basisprijs ligt ongeveer op een half miljoen euro en dan begint het personalisatiefestijn nog maar. Het is duidelijk dat deze luxecabrio enkel voor the (very) happy few is weggelegd. In ruil voor dat stevig prijskaartje krijg je gelukkig heel wat terug, al willen de nieuwe eigenaars van de Ghost of Wraith ook wel met de haren in de wind zitten.

Daarom komt er dus binnenkort een derde variant van de Rolls Royce instapper bij, de naam Wraith Drophead Coupé maakt een grote kans. Al komen ze daar in Engeland vaak creatief uit de hoek… Qua dakconstructie verwachten we net zoals bij zijn grote broer een meervoudige softtop die zowel gesloten als open een vrij comfortabele rijervaring weet te bieden. De krachtige 6.6-liter V12 wordt ongetwijfeld ook overgelepeld uit de gesloten variant, qua cijfermateriaal spreken we dus over 630 pk en 800 Nm. Dankzij een stevige brok technologie, exclusieve lifestyle ervaring en knappe looks moet deze Rolls Royce Wraith Drophead Coupé zich wederom vertalen in een nieuw succesverhaal.

De onderstaande testexemplaren van de dakloze baby Rolls Royce rijden al een poos rond, maar we verwachten geen nieuws meer dit jaar. De orderboeken van de Wraith moeten immers eerst wat gerespecteerd worden. Een onthulling op het komende Autosalon van Genève in maart 2015 lijkt dan weer zeer aannemelijk, eens langsgaan met gesigneerde aankoopintenties in Overijse kan je waarschijnlijk wel vooraan de lijst der geïnteresseerden krijgen!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...