Lancia opent Fashion Apartment in Milaan

Lancia opent Fashion Apartment in MilaanOndanks de minder positieve toekomst voor Lancia steunen de modebewuste Italianen toch volmondig het Milano Fashion Apartment initiatief.

Naar aanleiding van enkele internationale evenementen zoals Fuori Salone del Mobile en Expo 2015 werd in hartje Milaan een oude bibliotheek opgeknapt en opengesteld voor het grote publiek om zo een unieke ontmoetingsplaats te creëren. Naast een lounge terras en een grote tuin zijn er ook een cinemazaal, bibliotheek, keuken en grote/kleine vergaderzalen terug te vinden. Lancia schonk het project financiële en logistieke steun, in ruil zullen er diverse events plaatsvinden. Hoe de toekomst zal uitdraaien voor het legendarische automerk is nog een groot vraagteken, maar in Italië zullen ze sowieso actief blijven met de populaire Ypsilon als volumemodel en die toewijding willen ze graag bewijzen.

Na een kleine opknapbeurt werd het Lancia Fashion Apartment een must see voor iedereen met een voorliefde voor design, architectuur, mode en lifestyle. Niet toevallig allemaal zaken waarmee de Italianen wereldwijde naam & faam wisten te scoren, dankzij de samenwerking met Lancia komt daar nog een stevige brok autogeschiedenis bij. Om het project nog wat meer media-aandacht te schenken werd een deel van het gebouwd gereserveerd voor enkele Italiaanse modebladen. De kenners weten over wat we het hebben als we namen zoals Fashion Illustrated, The Lifestyle Journal, Urban Magazine, Milaan Fashion Media en Vioro oprakelen.

Mocht je binnen eens afzakken naar het prachtige Milaan, aarzel dan zeker niet om even binnen te springen in de Via Napo Torriani 5, Milano. Nog meer informatie vind je terug op hun website!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...