Video: Shmee150 en de Mille Miglia 2014

Video: Shmee150 en de Mille Miglia 2014Vorige week vond de Mille Miglia wederom plaats in Brescia en omstreken, Shmee150 mocht mee met Team Jaguar!

In een mooie compilatie van bijna anderhalf uur neemt Tim Burton aka Shmee150 ons mee doorheen het legendarische event dat nog niets van zijn charme of populariteit verloor doorheen de vele jaren. Een hele hoop D-, E en F-Types werden opgevist uit het Heritage Department voor dit duizend mijl durend event, allen voorzien van een beroemde persoon achter het stuur. De Vlaamse eer werd vertegenwoordigd door niemand minder dan Milow, de Leuvense singer/songwriter staat al langer bekend als notoire petrolhead! Voormalig F1 testrijder Jerome d’Ambrosio was eveneens van de partij met een oldschool Bentley.

Naast een interessante intro over het #TeamJaguar gebeuren, de rijbelevenis omtrent een F-Type Coupe R en de noodzakelijke Jaguar promotalk krijgen we een mooi beeld hoe het autogekke Italië reageert op een prachtig event als de Mille Miglia. Tunnels, binnenpleinen en oude steden worden aangedaan in volle glorie, overal komen ze wel interessante dingen zoals bijvoorbeeld een Ferrari LaFerrari in het gezelschap van een Ferrari Enzo, een hoop Mercedes SL Gullwings of een resem Bentley’s Blowers!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...