Video: Porsche Cayman GTS vs Boxster GTS

Video: Porsche Cayman GTS vs Boxster GTSDe Porsche Boxster en Cayman kregen begin dit jaar nog een GTS variant, maar welke is nu de beste?

Weinig eerbiedig kan je de Boxster de instapper noemen van het beroemde sportwagenmerk uit Stuttgart, al biedt de wagen voor een correcte prijs heel wat rijplezier. Dankzij de softtop kan je bovendien eindeloos genieten van een zwoele temperatuur en de aanwezige zon. De Cayman is dan weer een logisch alternatief voor de puristen die een Coupé willen. Met de toevoeging van een GTS variant voor beiden creëert Porsche een ongelooflijk begeerlijke sportwagen die volgens insiders de legendarische 911 zelfs ietwat in de problemen kan brengen.

Naast heel wat visuele upgrades die overkomen van de Carrera S krijgt het kloppende boxerhart een vermogenstoename van 15 pk voor de Boxster en 10 pk voor de Cayman. Dankzij de snelle PDK-automaat kan je in minder dan 5 seconden alreeds aan 100 km/u zitten terwijl de topsnelheid voorbij de 250 km/u ligt. Een handbak is optioneel verkrijgbaar, net zoals eindeloze mogelijkheden aan velgdesigns, stickers en bekledingsmogelijkheden voor het interieur zoals koolstofvezel, alcantara en chroom. De basisprijs ligt tussen de €60.000 en €70.000, al moet je eerst nog de keuze maken of je gaat voor de Cayman of de Boxster!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...