Volvo toont het interieur van de XC90

Nieuwe Volvo XC90 Interieur
De eerste officiële interieurfoto’s van de nieuwe Volvo XC90 zijn een feit!

De lancering van de nieuwe Volvo XC90 komt steeds dichter! Zo dicht dat Volvo alvast de eerste foto’s van het interieur loslaat. De Zweden zetten een nieuwe standaard, zoveel is zeker! We verwachten de volledige onthulling van de wagen later op het jaar.

Amper knopjes, maar een touch-screen in de middenconsole die de omvang van een tablet benadert. Zacht leder, duurzame houtsoorten en een versnellingspook gemaakt uit kristalglas van Orrefors, de beroemde Zweedse glasmaker. De start/stop-knop daarentegen alsook de volumeknop kregen een diamantvorm. Luxe verzekerd! Een nieuwe airco met vier zones houdt tenslotte het hoofd koel.

Verder zet Volvo sterk in op het comfort van de zetels, die een volledig nieuw design kregen. Er is opnieuw plaats voor 7 personen. Op de derde rij meet je dan wel best niet meer dan 170 cm en hoop je meteen op sociale vrienden op de tweede rij, die hun zetel naar voren kunnen schuiven. Elektrische bediening vooraan is vanzelfsprekend, ventilatie en massage zijn opties. Veiligheid was tot slot altijd topprioriteit voor Volvo, elke zetel krijgt dus een gordijnairbag. Met de overige veiligheidsfuncties kunnen we beslist een heel artikel vullen, maar daar willen we jullie voorlopig van besparen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...