Video: Maserati Alfieri Concept klinkt lekker Italiaans

Maserati Alfieri
Bestaat er een beter geluid dan dat uit de orgelpijpen van een Maserati?

Marchettino heeft op een recent evenement knap beeldmateriaal geschoten, de hoofdrol is weggelegd voor de Alfieri Concept! Een 2+2 coupé (en later ook cabrio) die het zal moeten opnemen tegen wagens als Jaguars F-Type en Mercedes’ AMG GT. Onder de motorkap steekt een krachtig 4.7-liter V8 benzinemotor met 460 pk en niet minder dan 560 Nm koppel. Hoe dat klinkt? Oordeel vooral zelf.

De Alfieri Concept werd gemaakt ter ere van Maserati’s honderdjarig bestaan en zagen we voor het eerst op de beursvloer in Genève. Vanaf 2016 wordt een productieversie verwacht, ongeveer een jaar nadat de eerste Il Tridente SUV de straten van menig badstad zal gevuld hebben. Kan je niet zolang wachten op de Tridente? Dan kan je voor een uitzwaaiversie gaan van de GranTurismo of GranCabrio MC Stradale, de MC Centennial Edition’s.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...