Onthulling Volkswagen Passat op 3 juli

nieuwe Volkswagen Passat
Volgens de laatste geruchten zal Volkswagen de nieuwe Passat online onthullen op 3 juli.

De nieuwe Volkswagen Passat maakt zich klaar om de lease-markt terug meer naar zich toe te trekken. Volgens de laatste geruchten zullen we hem mogen aanschouwen op 3 juli, maar voorlopig moeten we het doen met enkele schetsen. Ook kwamen diverse Britse media deze week wat extra details te weten.

Dat de nieuwe Passat op een verlengde versie van het MQB-platform komt te staan, zal niemand verbazen. Hij wordt daarmee bovendien tot 85 kilogram lichter. In totaliteit neemt de lengte af met 2 mm, maar de wielbasis groeit wel zodat ook de ruimte voor achterste passagiers erop vooruit gaat. Andere wijzigingen zijn 10 mm lagere voorzetels, 26 mm extra hoofdruimte achteraan en 47 liter extra in de koffer. Daarmee groeit het bagagevolume tot maar liefst 650 liter.

In die koffer zal er een dubbele bodem zitten alsook zal het mogelijk zijn om zaken vast te sjorren. De elektronisch openende klep krijgt een update en via een 40:20:40-verdeling leg je de zetels plat en creëer je 2,85 meter cargoruimte.

Verder zullen enkele (voor de Passat) nieuwe technologieën zoals LED koplampen, verscheidene hulpsystemen en een nieuw multimediasysteem de Passat vergezellen. Ook zou de Passat (al dan niet optioneel) verkrijgbaar zijn met het 12,3-inch digitaal instrumentenpaneel van de nieuwe Audi TT. De Sedan en Variant (break) komen als eerste op de markt, maar later zullen ook opnieuw een CC vierdeurs, een Alltrack wagon en misschien zelfs een CC shooting brake de catalogus aanvullen. (Via: AE)

Volkswagen Passat 2014 - Achterzicht

Volkswagen Passat 2014

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...