Team Galag’s McLaren P1 is klaar voor de Gumball

Team Galag's McLaren P1 is klaar voor de GumballTeam Galag’s doet dit jaar terug mee aan de fameuze Gumball 3000 met onder andere een McLaren P1!

Dat het Team Galag’s gezelschap een van de sterkhouders is van de Gumball rally werd de laatste jaren meer dan duidelijk, vorig jaar hadden ze zelfs een rijdende Tumbler replica die rechtuit de Batman films kwam. Dit jaar willen ze nog beter doen en komen ze met 4 wagens aan de start. Zo is er een Team Galag Wiesmann MF5 (#74), een Shelby Cobra Daytona Coupe (#75), een McLaren P1 (#76) en de Batmobile Tumbler. Allen voorzien van een unieke wrap!

De P1 hoeft geen introductie meer, maar is de absolute nieuwkomer binnen het gezelschap en gooit dus hoge verwachtingen voor de Gumball. Daarom werd er ook duchtig getest met deze McLaren in de woestijn van Saoedi-Arabië, waar ook onderstaande promotievideo werd geschoten. Tijdens de race verwachten we vanzelfsprekend nog meer knappe actiebeelden van hun bolides!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...