Spyshots: Aston Martin Lagonda sedan

Spyshots: Aston Martin Lagonda sedanMet deze spyshots is het duidelijk, Aston Martin werkt éffectief aan een nieuwe Lagonda sedan!

Om het enthousiasme direct wat te temperen, het zou hier om een heel beperkte productiereeks gaan onder de supervisie van het Aston Martin Q team. Deze ploeg houdt zich intensief bezig met het personaliseren van jouw Aston Martin! Toen de eerste tekenen van de heropleving van Lagonda enkele jaren geleden naar buiten kwamen stond een SUV – op basis van de Mercedes GL-Klasse – op de planning, dat plan is dus even naar de koelkast verwezen. Een saloon op basis van bestaande Aston Martin Rapide S lijkt het dus te worden.

Op de eerste reeks spyshots kunnen we direct enkele oldschool stijlelementen terugvinden van de originele Lagonda uit 1976. Aston Martin bouwde de laatste jaren al enkele unieke producten zoals de One-77, CC100 Speedster en V12 Zagato en koos daarvoor steeds exotische materialen en een hoge afwerkingsgraad, verwacht je dus aan een stevig prijskaartje. Qua motorisatie rekenen we op de bestaande zesliter V12 die 560 paarden richting de achterwielen sturen. Volgens AutoExpress staat de onthulling van deze Aston Martin Lagonda sedan gepland voor het einde van het jaar, we kijken er alvast naar uit!

Digitale tovenaar Wildspeed helpt ons alvast door de camouflage te kijken:

Spyshots: Aston Martin Lagonda sedan

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...