Teaser: Mercedes AMG GT

Teaser: Mercedes AMG GTBrace yourself, Mercedes lanceert haar teasercampagne voor de highly anticipated AMG GT!

De alreeds legendarische Mercedes SLS AMG werd laatstleden op pensioen gestuurd met een passende final edition, vanaf nu is het uitkijken naar de opvolger. Die kreeg de AMG GT naam opgespeld en zal ons naar alle waarschijnlijkheid verwelkomen op het Autosalon van Parijs in september. Volgens de geruchtenmodel zal Mercedes de AMG GT voorstellen tijdens het F1 weekend in Duitsland, de Silver Arrows fanboys omcirkelen 20 juli dus maar best voor een tweede keer!

In een nietszeggende video verklaard Mercedes de liefde aan creative and engineering forces, the absolute best en monumental, unwavering engineering achievement. Daarmee kunnen we jullie dus niet echt iets bijbrengen op een brullend uitlaatgeluid na, we weten gelukkig al een tijdje hoe het interieur er zal uitzien. Jammer genoeg nemen we met de nieuwe AMG sportwagen ook afscheid van de hippe vleugeldeuren. Dankzij een resem spyshots hebben we ook al een sterke indicatie hoe het resultaat er zal uitzien, toch weten de designers uit – de goede kant van – Stuttgart toch nog knappe designelementen tot het allerlaatste moment geheim te houden.

Motorisch is er ook nog niets officieel meegegeven maar alles lijkt er op dat de geblazen vierliter V8 zijn opwachting zal maken, begin volgend jaar krijgt de nieuwe C63 normaliter ook dit blok. Qua cijfermateriaal zal je niets te kort komen met ongeveer 500 pk, later zou er wederom ook een krachtigere AMG GT Black Series op de planning staan. Prijsmatig weten we ook nog niets, maar €150.000 lijkt ons niet geheel onlogisch!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...