Porsche Exclusive: smurfblauwe Porsche Boxster S

Porsche Boxster S Riviera Blue - Porsche Exclusive
Een Porsche zonder personalisatie is tegenwoordig niet goed genoeg, gelukkig bestaat Porsche Exclusive.

Personalisatie is van alle tijden, maar de laatste jaren zien constructeurs het toch steeds meer als extra bron van inkomsten en dus wordt er toch wel iets duidelijker over gecommuniceerd. Zo ook bij Porsche, waar de Porsche Exclusive afdelingen alle verzoekjes van de klant inwilligt. Dit is een van de creaties: een Porsche Boxster S in Riviera Blue.

Naast het smurfblauwe koetswerkkleurtje kreeg deze Boxster S het SportDesign package, een met 20 mm verlaagde sportophanging en verscheidene zwarte accenten. Die tweekleurige afwerking zet zich verder in het interieur, waar de zwart-blauwe lederen zetels meteen in het oog springen. Aluminium afwerking, geborduurde hoofdsteunen en zilvergrijze gordels zetten samen met de verlichte deurdrempels de puntjes op de i.

Over eventuele vermogensupgrades wordt niets gezegd, we gaan er dus vanuit dat ook in deze Boxster S de 3.4-liter zes-in-lijn 315 pk en 360 Nm levert. Gekoppeld aan de manuele zesbak is dat goed voor een sprint van 0-100 km/u in 5,1 seconden en een topsnelheid van 279 km/u. Genoeg om je haren achteruit te blazen!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...