Officieel: Nissan 370Z NISMO

Nissan 370Z Nismo faceliftNissan brengt enkele tweaks voor de 370Z NISMO.

Op het ZDayZ festival in North Carolina heeft Nissan een facelift voorgesteld van de 370Z NISMO. Deze ziet er een stukje agressiever uit dan zijn voorganger en krijgt een snoet die iets meer naar de GT-R neigt. De wagen heeft verder LED dagrijlichten en een rode front lip spoiler. De zijschorten, de achterspoiler en ook de 19-inch aluminium velgen werden eveneens onder handen genomen.

Binnenin is er een sportieve combinatie van leder/alcantara over de Recaro sportkuipen te vinden. Het stuurtje werd ook met alcantara omhuld en de toerentellernaald kleurt rood. Klanten met wat wens naar comfort kunnen opteren voor een Bose audiosysteem, een automatisch dimmende achteruitkijkspiegel en een 7-inch aanraakscherm met navigatie.

Vermogen komt nog steeds van een 3.7-liter V6, maar die levert nu 354 pk en 374 Nm. Deze kan gekoppeld worden aan een oldschool manuele zesbak of een nieuwe zeventraps automaat met Downshift Rev Matching, Adaptive Shift Control en een manuele modus. De wagen zou in de loop van de zomer gelanceerd worden.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...