Officieel: Toyota Verso-S

Toyota Verso-S header
Toyota geeft de Verso-S wat extra opsmuk.

In vergelijking met de Toyota Verso-S die we in 2011 reden is het voornamelijk de neus die gewijzigd is. Daar bemerken we een hertekende grille en LED koplampen. Ook achteraan werden de lichten hertekend. Achter het plastic van die achterlichten steekt voortaan LED technologie. Verder kregen rondom de wagen verschillende details een laagje chroom en is de Verso-S voortaan verkrijgbaar met een nieuw setje 16 inch lichtmetaal.

Binnenin is het eerder zoeken naar veranderingen. Vanaf heden zullen Verso-S eigenaars hun velgen niet meer onbewust stuk rijden na een lekke band dankzij het standaard bandendruk controlesysteem. Verder is er voortaan de keuze voor tweekleurige zetels en een Toyota Touch 2 infotainmentsysteem met een 6,1 inch scherm. Ook Bluetooth- en een USB-aansluiting hoort bij dat systeem. Wens je daarenboven een navigatiesysteem en een actueel weerbericht, benzineprijzen en parkeergelegenheden, dan kan je kiezen voor het Toyota Touch 2 with Go systeem. De vernieuwde Verso-S zal vanaf deze zomer bij uw dealer staan.

Lees hier onze rijtest met de Toyota Verso S 1.4 D-4D 90 pk!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...